Opera House & Darling Harbour!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Natasja
14 April 2009 | Australië, Sydney
Goede vrijdag hebben we lekker genoten van het zonnetje op het strand van Bondi Beach! Heerlijk weer en voor het eerst het gevoel dat ik wel een jaar in the OZ kan blijven..
's Avonds met Thomas en Lucienne bij Darling Harbour ons eerste Victoria Bitter (V gedronken.. Ze hebben hier zo veel verschillende soorten bier dat we ze allemaal maar uit proberen!
Zaterdag eindelijk het Opera House & Harbour Bridge gezien en uiteraard bleven we foto's maken! Maar zoals verwacht zijn kaartjes voor voorstellingen in het Opera House ontzettend duur..
Ik moet natuurlijk aan leren om als Backpacker te gaan leven,.. Dan moet je prioriteiten gaan stellen aan dingen die je echt nodig hebt en overbodige luxe dus achterwege laten!
Inmiddels weet ik wel dat ik snel een Surf Camp wil gaan doen.. Zeker nu het nog een beetje weer is en het water redelijk warm is dit waarschijnlijk het beste moment..
Tas op je rug met alles wat je eventueel nodig zou kunnen hebben en gewoon de deur uit en kijken waar je terecht komt... Zondag bracht het me bij een van de vele parken hier in de stad en bij de vismarkt (waar ik normaal gesproken echt nooit naar toe zou gaan, maar in Australie is alles nog boeiend!)!
Groot nadeel van Pasen is dat veel winkels e.d. dicht zijn, maar Darling Harbour was gelukkig in de feeststemming.. De hele middag heb ik genoten van alle shows die op straat werden gehouden..
Ik ben nu druk bezig met het uitzoeken van wat ik verder ga doen na m'n eerste weekje Sydney! East Coast, Outback, of toch de West Coast die ik eigenlijk wilde overslaan..
See ya!